Najnovšie recenzie zo sekcie Zubné kefky
- vyborne kefky
dobra znacka
- super pocit po umytí zubov
perfektne umyté zuby
- dnes sa odporúča používať pri ústnej hygiene aj škrabka
som práve po prekonaní chrípky a zápalu hrdla, škrabka je super, doporučujem používať aj keď nie ste chorí
veľmi dobrý
Maximalna spokojnost!
- pogumovany koniec nefky, prakticky stojan kefky
- nic
nase dieta ju ma velmi rad, takze je pre neho umyvanie zubkov radost.
- super pre male medzizubné medzery
už dlhšiu dobu som tento produkt nevedela zohnať v klasickom obchode
- používam dlhodobo, niet co vytknúť
makka kefka s kratkou hlavou dokonale vyčistí aj horšie dostupné miesta
- kvalita
overena kvalita
- Medzizubná kefka sa dostane do medzizubných priestorov a čistí aj to, čo kefka s pastou nedokážu, sú účinnejšie ako zubná niť. Z osobných skúsenosti môžem potvrdiť, že ak má niekto problémy s ďasnami a zubným povlakom, tak to robí hotové zázraky. Produkt aj značku mi odporučila zubná hygienička. Cena je celkovo prijateľná.
- Má malú výdrž - jedna medzizubná kefka vydrží len asi týždeň, pretože už po pár dňoch sa začne deformovať a kriviť.
Medzizubné kefky môžem jedine odporúčať. Pokiaľ som o nich nevedela a nepoužívala ich, mala som problémy s ďasnami a zubným povlakom. Odkedy ich používam, tak sa problémy postupne strácajú. S kefkami sa ľahko narába, sú mäkké a majú v balení aj obal, ktorý je určený na prenášanie, napr. pri cestovaní a pod. Určite by ju malo používať viacero ľudí, aj keď vhodnú veľkosť kefky je dobré si nechať určiť zubnou hygieničkou, pretože pri nevhodne zvolenej kefke, to môže robiť aj problémy. Ja som nimi nadšená.
- dôkladne a šetrne čistí celú ústnu dutinu
Ide o zubnú kefku overenej značky a vysokej kvality. Konkrétne tento typ je najjemnejšou verziou týchto zubných kefiek. Zabezpečuje dôkladné vyčistenie zubov, mezdizubných pristorov a jazyka. Toto vyčistenie zabezpečuje 5460 dôkladne a premyslene usporiadaných polyesteriových štetiniek a osemhranná rúčka, ktorá umožňuje čistenie pod odporúčaným 45 - stupňovým uhlom. Malá hlavička kefky zvyšuje účinnosť tým, že sa pomocou nej dostanete aj na tie najmenej dostupné miesta ústnej dutiny. Kefku odporúčam používať ľuďom s citlivými zubnými krčkami. Tento typ nie je vhodný pre zdravé zuby, pre ktoré je najvhodnejší typ soft. Na hlavičke kefky sa nenachádza špeciálny povrch pre čistenie jazyka, no ten nie je ani potrebný, pretože ho nahrádza množstvo jemných štetiniek.Tento model nájdete v troch rôznych farbách v lekárňach, alebo u svojich zubných lekárov. Odporúčam kúpiť si výhodné trojbalenie.
Zobrazujem 1 - 12 zo 12 recenzií