Heureka.sk - nákupný radca
Vyber produkt > Porovnaj ceny > Nakupuj výhodne

Tepe mezizubní kartáček 0,4MM

Tepe mezizubní kartáček 0,4MM

Pridať recenziu

Popis výrobku TePe medzizubné kefky ružové0,4 sáčok 8ks Medzizubné kefky TePe boli vytvorené na základe úzkej spolupráce s poprednými švédskymi zubnými odborníkmi. ... viac »

Do obchodu na PATRO

Anonym

Pridané: 23. januára 2012

Zakúpený v MojaLekáreň.sk

Odporúča produkt
  • super pre male medzizubné medzery

už dlhšiu dobu som tento produkt nevedela zohnať v klasickom obchode

• Je táto recenzia užitočná?
  • Áno
  • Nie
Overený zákazník MojaLekáreň.sk

Zuzana

Pridané: 29. júla 2011

Zakúpený v MojaLekáreň.sk

• Medzizubná kefka sa dostane do medzizubných priestorov a čistí aj to, čo kefka s pastou nedokážu, sú účinnejšie ako zubná niť. Z osobných skúsenosti môžem potvrdiť, že ak má niekto problémy s ďasnami a zubným povlakom, tak to robí hotové zázraky. Produkt aj značku mi odporučila zubná hygienička. Cena je celkovo prijateľná.
  • Má malú výdrž - jedna medzizubná kefka vydrží len asi týždeň, pretože už po pár dňoch sa začne deformovať a kriviť.

Medzizubné kefky môžem jedine odporúčať. Pokiaľ som o nich nevedela a nepoužívala ich, mala som problémy s ďasnami a zubným povlakom. Odkedy ich používam, tak sa problémy postupne strácajú. S kefkami sa ľahko narába, sú mäkké a majú v balení aj obal, ktorý je určený na prenášanie, napr. pri cestovaní a pod. Určite by ju malo používať viacero ľudí, aj keď vhodnú veľkosť kefky je dobré si nechať určiť zubnou hygieničkou, pretože pri nevhodne zvolenej kefke, to môže robiť aj problémy. Ja som nimi nadšená.

• Je táto recenzia užitočná?
  • Áno
  • Nie